Dit zijn de kersttrends van 2020

Kerst zal dit jaar waarschijnlijk anders zijn dan anders, reden te meer om het thuis zo gezellig mogelijk te maken. Ook kerst is onderhevig aan trends en dit jaar zien we weer verschillende mooie combinaties van kleuren en materialen voorbijkomen. Omdat wij iedereen dat ultieme kerstgevoel gunnen, willen wij u de kersttrends van 2020 niet onthouden!

Most wonderful time of the year

Typische kerstkleuren als rood, groen, zilver en wit kenmerken de kersttrend Wonderful Time. Het klassieke kerstgevoel aangevuld met een vernieuwende kleur, Terra. Terra is een warme roodbruine kleur en combineert erg mooi met een frisse groene, of mooie zilveren kleur. Denk qua decoraties voor in huis aan kerstmannetjes, rendieren, sneeuwpopjes en (knuffel)beren.

 

Let it snow, let it snow, let it snow

Wilt u zich met kerst dit jaar toch in een romantisch berghutje in Zwitserland wanen? Dan is de kersttrend Mountain Lodge waarschijnlijk iets voor u. Dit winterse thema is erop gericht om het gevoel van een ijs- en sneeuwlandschap te creëren. Kenmerkend zijn de blauwe, zilveren en witte kleuren, maar dit jaar wordt er ook gecombineerd met goudtinten om het geheel iets meer warmte te geven. Om het thuis extra knus te maken kunt u ter decoratie bijvoorbeeld leuke schapenvachtjes op stoelen/banken leggen, of lekkere fleece dekens. Ook hertjes en ijspegels passen mooi bij deze trend. 

Wrapped in red, uhh.. pink!

Bent u gek op sprookjes en een magisch gevoel? Ga dan voor de kersttrend Pink Forest! De kleuren donkerrood, (fluweel)roze, zachtgroen en parelmoer voeren de boventoon. Verwerk vogeltjes, hertjes, takjes en paddenstoeltjes in uw decoratie en gebruik ook lampjes op verschillende plekken in huis. Laat uw fantasie de vrije loop en waan u iedere dag in een betoverd bos! 

O holy night

Niet zo’n fan van felle kleuren? Dan is de kersttrend Loft By Night de trend om toch dat warme kerstgevoel in huis te halen, maar wat meer rust in het interieur te behouden. Loft By Night wordt gekenmerkt door de kleuren zwart, grijs, gebroken wit, en camel. Wilt u nou toch een beetje kleur toevoegen, mix dan één pasteltint door het geheel. Decoreer uw boom en uw woning met mooie manen en sterren en zet lekker veel kaarsjes neer voor een romantisch tintje. 

EnthousiastObjectiefDiscreetAccuraat