Over ons

LMG taxatie (2006) staat voor Liesbeth Molenkamp-Geubels taxatie en is actief als taxateur, aankoop- en verkoopmakelaar, erkend (NWWI) taxateur in de regio Stichtse Vecht, Utrecht, Wijdemeren, de Ronde Venen en Woerden.

Als erkend Register Taxateur (RT) is LMG taxatie bevoegd om te taxeren, dat wil zeggen dat we in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) zijn opgenomen. Dat is het centraal register van vastgoedtaxateurs. Met als doel de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateurs te bewaken, waarborgen en bevorderen.

Gecertificeerd Register Makelaar-Taxateur O.Z.
Lid van het VBO en ingeschreven in het SCVM register (Stichting Certificering VBO makelaars) register wonen onder nummer: 06R1027SCVM en register bedrijfsmatig vastgoed onder nummer: 09B1027SCVM.

LMG taxatie is aangesloten bij VBO, vereniging van makelaars en taxateurs. Een actieve brancheorganisatie met ruim 1.200 betrokken ondernemers. Om lid te zijn van VBO, moet je als makelaar/taxateur in het bezit zijn van de juiste papieren, je kennis permanent op peil houden en uiteraard gecertificeerd zijn. Dankzij meerdere kennisbijeenkomsten in het jaar en verplichte Permanente Educatie blijven we up-to-date van de vastgoed- en woningmarkt. Zodat we onze klanten de kwaliteit en dienstverlening kunnen bieden die zij verwachten. VBO leden beschikken over een database met historische en actuele woninginformatie. Deze informatie zorgt ervoor dat een VBO-makelaar/taxateur u van goed advies kan voorzien, deze kan onderbouwen en sterker staat in de onderhandeling. U kunt ervan uitgaan dat uw VBO-makelaar/taxateur deskundig is en zich als een goed opdrachtnemer gedraagt. Denk hierbij aan het opmaken van een correcte verkoopadvertentie, het ontvangen van potentiële kopers of huurders, het voeren van gedegen onderhandelingen en het wijzen op bepaalde risico’s. Heeft u onverhoopt toch een klacht of is er een geschil ontstaan tussen u en uw makelaar/taxateur? Dan kunt u terecht bij de onafhankelijke Geschillencommissie Makelaardij (SGC) en het onafhankelijk Tuchtcollege Makelaardij Nederland (TMCNL). Daarnaast zijn VBO-leden verplicht om zich te verzekeren tegen schade door beroepsfouten. Dit is ook in uw belang.

Meer weten over VBO? Ga naar www.vbomakelaar.nl

Samen sterker. Daar gaan wij voor.