Vergrijzing trekt Nederlandse huizenmarkt verder uit elkaar

De Nederlandse woningmarkt groeit de komende tien jaar steeds verder uit elkaar. Door de vergrijzing blijven de huizenprijzen en het aantal verkochte woningen in de uithoeken van het land achter bij de Randstad.
Dat concludeert ING in een woensdag gepubliceerd rapport over de Nederlandse woningmarkt.
De huizenprijzen in Amsterdam, Den Haag en Utrecht en de regio's daar omheen stijgen het sterkst, terwijl de prijzen in de provincies Drenthe, Limburg en Zeeland steeds meer onder druk komen te staan van vergrijzing.
In de provincie Groningen geldt dit met name voor het gebied buiten .

Stijging kosten energielabel voorlopig van de baan

De inkt van de miljoenennota is nog niet droog of er worden al vraagtekens gezet bij de eerste besluiten. Het duurder maken van het energielabel moet van de baan. Een ruime meerderheid van de Tweede Kamer steunde de motie van VVD-Kamerlid Daniel Koerhuis waarin een oproep wordt gedaan aan Minister Ollongren om de plannen uit te stellen.

Woning verkopen?

Ben jij van plan je woning te gaan verkopen? Spannend! Niet alleen omdat het weer een (nieuwe) stap in je leven is, maar ook omdat er natuurlijk het één en ander bij komt kijken. Buiten het feit dat je een gedegen verkoopmakelaar nodig hebt, heb je ook enkele belangrijke documenten nodig.

EnthousiastObjectiefDiscreetAccuraat